Achat Hotel Schwetzingen din Heidelberg

SCHALZIGWEG, 1-3

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Achat Hotel Schwetzingen.

Detalii cazare

Acest hotel încântător este localizat în Schwetzingen. Situată la 1000 metri de centrul orașului, proprietatea permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Clienții vor găsi cel mai apropiat teren de golf la 2. 0 kilometru(i) de hotel. Unitatea de cazare oferă acces ușor înspre principalele stații de transport public ale orașului. Călătorii vor găsi aeroportul la 300 metri. Hotelul cuprinde un total de 69 camere confortabile. Această proprietate a fost recondiţionată integral în anul 2008. Wi-Fi este disponibil în întreg hotelul. Pentru confortul oaspeţilor, această proprietate oferă servicii de recepţie 24h din 24h. Achat Hotel Schwetzingen nu oferă paturi suplimentare la cerere. Vizitatorii pot profita de parcare. Acest hotel este dedicat respectării practicilor durabile ecologice. Vizitatorii care călătoresc în interes de serviciu pot profita de facilităţile de afaceri ale proprietăţii. O taxă poate fi percepută pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Achat Hotel Schwetzingen 3***

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Heidelberg?

1. City Airport (Mannheim, Germania)

11 km

2. Baden Airpark (Karlsruhe, Germania)

75 km

3. Zweibruecken (Saarbrucken, Germania)

86 km

4. Stuttgart Airport (Stuttgart, Germania)

88 km

Care sunt conditiile de intrare in Germania?