Ace Hotel New Orleans din New Orleans

TripAdvisor, nota 4.0

600 Carondelet Street, New Orleans

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Ace Hotel New Orleans.

Detalii cazare

Acest hotel fermecător este situat în French Quarter. Un total de 234 dormitoare sunt disponibile la Ace Hotel New Orleans pentru confortul oaspeţilor. Această proprietate a fost ridicată în anul 2016. În plus, în reşedinţă este disponibil accesul Wi-Fi. Oaspeţii se bucură de avantajul recepţiei deschise 24 de ore. Ace Hotel New Orleans nu oferă paturi suplimentare la cerere. Toate băile acestei unităţi de cazare sunt recomandate persoanelor cu dizabilităţi. Mai mult, o parcare este disponibilă în incintă pentru un plus de confort al oaspeţilor.  Toți oaspeții care stau la această proprietate se pot bucura de delicioase opţiuni culinare într-un decor deosebit de plăcut. Proprietatea oferă facilităţi de afaceri. Reşedinţa poate percepe o taxă pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: Ace Hotel New Orleans 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de New Orleans?

1. Lakefront (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

10 km

2. L Armstrong Intl (New Orleans, Statele Unite ale Americii / SUA)

18 km

3. Terrebonne (Houma, Statele Unite ale Americii / SUA)

70 km

Care sunt conditiile de intrare in Statele Unite ale Americii / SUA?