Abraham Hostel Tel Aviv din Tel Aviv

21 Levontin Street, Tel Aviv

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul Abraham Hostel Tel Aviv.

Detalii cazare

Bun venit la Abraham Tel Aviv. Situat la intersecția orașului, la doar 50 de metri de animata Rothschild Boulevard, în cartierul modern Electric Garden, locația noastră este imbatibilă. La o distanță scurtă de mers pe jos, veți descoperi plaja și Vechiul Jaffa, precum și principalele atracții culturale ale orașului. Începând cu 2016, Abraham Tel Aviv s-a clasat constant printre hostelurile cu cel mai mare rating din Tel Aviv, devenind un favorit printre călători. Oferim o varietate de cazări pentru a se potrivi preferințelor dumneavoastră. Toate camerele noastre includ aer condiționat, Wi-Fi rapid și gratuit, precum și băi proprii. Fiecare rezervare include un mic dejun gratuit, economisindu-vă necesitatea de a plăti pentru extraopționale. Începeți diminețile cu un delicios mic dejun tip bufet israelian, servit în lounge-ul de la primul etaj, între orele 7:30 și 10:00.

Nume cazare de la furnizor: Abraham Tel Aviv 1*

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Tel Aviv?

1. Sde Dov (Tel Aviv, Israel)

5 km

2. Ben Gurion Intl (Tel Aviv, Israel)

11 km

3. Haifa (Haifa, Israel)

86 km

4. Beersheba (Beer Sheba, Israel)

86 km

5. Bar Yehuda (Masada, Israel)

99 km

Care sunt conditiile de intrare in Israel?