2122 Hotel Art Design din Punta del Este

Av Pedragoza Sierra y San Ciro, Punta del Este

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul 2122 Hotel Art Design.

Detalii cazare

Situată la 3000 kilometru(i) de centrul orașului, unitatea de cazare permite accesul ușor, pe jos, către o serie de locuri de interes. Vizitatorii pot ajunge la mijloacele de transport public la 2000 kilometru(i) distanță. Cea mai apropiată plajă se află la 1000 metri de hotel. Această reşedinţă dispune de 40 dormitoare. 2122 Hotel Art Design a fost construit în anul 2012. Mai mult, în incintă este disponibilă o conexiune wireless la internet. Această reşedinţă oferă servicii de recepţie 24 de ore astfel încât nevoile oaspeţilor să poată fi satisfăcute complet în orice moment al zilei sau nopţii. 2122 Hotel Art Design nu oferă paturi suplimentare la cerere. Există o parcare. 2122 Hotel Art Design oferă o gamă variată de facilităţi întreţinere şi relaxare ideale pentru ca oaspeţii să se poată revigora fizic şi psihic. Costuri suplimentare pot fi percepute pentru unele dintre aceste servicii.

Nume cazare de la furnizor: 2122 Hotel Art Design 4****

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Punta del Este?

1. Punta Del Este (Punta del Este, Uruguay)

17 km

Care sunt conditiile de intrare in Uruguay?