2013 Bed And Breakfast din Taitung

No.31, Dongtang Street

Destinatie si vreme

Completeaza data de plecare, numarul de persoane si varstele pentru a verifica preturile si disponibilitatea la hotelul 2013 Bed And Breakfast.

Detalii cazare

Ideal amplasat în zona turistică a Orasul Taitung, 2013 Bed and Breakfast vă promite o vizită minunată și relaxantă. Hotelul oferă un înalt standard de servicii și echipament, pentru a satisface cerințele fiecărui oaspete. Facilități cum ar fi WiFi gratuit în toate camerele, curăţenie zilnică, băcănie cu livrare, servicii poştale, check in/check out privat sunt la dispoziția dumneavoastră pentru a vă bucura de un sejur plăcut. Camerele de oaspeți sunt echipate cu facilitățile necesare unui somn liniştit.În unele camere, oaspeţii pot regăsi televizor ecran plat, acces internet wireless (gratuit), camere nefumători, aer condiţionat, birou. Recuperați-vă după o zii istovitoare de explorare a orașului, în comfortul camerei dvs. sau folosiți avantajele oferite de facilitățile de recreere ale hotelului cum ar fi grădină. Personal prietenos, facilități extraordinare și proximitatea la tot ce poate oferi Taitung este un motiv întemeiat de ce să alegeți 2013 Bed and Breakfast pentru sejurul dvs.

Nume cazare de la furnizor: 2013 Bed And Breakfast 2**

Este responsabilitatea unitatii de cazare / a lantului hotelier sau a furnizorului ofertelor de a asigura acuratetea pozelor afisate.
https://www.bjr-vacante.ro nu este responsabil pentru lipsa de acuratete a acestora.

Care sunt cele mai apropiate aeroporturi de Taitung?

1. Taitung (Taitung, Taiwan)

4 km

2. Green Island (Green Island, Taiwan)

35 km

3. Pingtung (Pingtung, Taiwan)

65 km

4. Kaohsiung Intl (Kaohsiung, Taiwan)

83 km

5. Hengchun (Hengchun, Taiwan)

91 km

6. Orchid Island (Orchid Island, Taiwan)

91 km

7. Tainan (Tainan, Taiwan)

95 km

Incepem Maratonul Promotiilor lunii Aprilie!