TurInfo: Acreditarile si rezultatele GARANTIA SIGURANTEI
Publicat in 20.04.2015, autor:
 
"Prin noi AI GARANTIA SIGURANTEI unei experiente turistice remarcabile!"
 
 

ATENTIE! Iubitorii de vacante si calatorii care nu cunosc informatiile prezentate in acest articol RISCA sa se aleaga cu o VACANTA de COSMAR in loc de o VACANTA DE VIS!

 

Ne place sa vorbim despre lucrurile frumoase din turism care aduc fiecarui calator beneficii reale pentru ca, intr-adevar "... exista pe aceasta Planeta Albastra locuri de o frumusete uimitoare, incredibila, spectaculoasa, care iti taie respiratia si face ca nivelul tau de constienta al realitatii sa "ia foc" aducanduti revelatii care te ridica intr-un teritoriu sufletesc si spiritual in care nu ai mai fost pana atunci si care te face dintr-o data te simti un alt Om." - dupa cum spune domnul Remus Tanase - presedinte & General Manager BJR Vacante

   
NU ne face placere sa vorbim despre lucrurile negative DAR este datoria noastra sa o facem pentru ca altfel clientii nostri pot avea de suferit expunandu-se la anumite pericole.
   
Asadar vom discuta in acest material, pe scurt, si de lucrurile "rele si urate" care sunt in piata, din dorinta de a te proteja pe tine draga iubitor / iubitoare de vacante si calatorii... pentru ca stii... "paza buna trece primejdia rea".
   
   

Asadar haide sa trecem impreuna peste cateva realitati, care daca nu sunt cunoscute iti pot afecta in sens negativ experienta turistica, tocmai pentru a le putea evita.

   
   
Din nefericire, exista pe piata firme de turism care se lupta cu falimentul din numeroase motive si pentru a mai primi o perfuzie de flux de numerar aleg sa ofere spre vanzare produse si servicii pentru care nu pot asigura garantie clientului.
 

Sunt situatii in care efectiv in mod voit imoral, unele firme aleg sa vanda vacante la preturi imposibile pentru asa zisii “clienti infometati de reduceri” care accepta sa achite un avans sau chiar intreaga vacanta la un pret "incredibil de bun" (de necrezut - ireal) si apoi se trezesc ca firma prin care a cumparat nu mai exista, sau nu poate garanta furnizarea produsului si/sau serviciului vandut.

   
Sunt multe situatii in care clientii raman cu banii dati si vacanta ratata, cu stres, nervi, timp si energie irosita, explicatii si certuri interminabile cu familia si prietenii, procese... etc, doar din dorinta nerealista de a economisi cativa euro fara sa se convinga de siguranta pe care furnizorul o poate da!
   

Muncesc din greu poate un an intreg sa-si poata permite o vacanta care sa-i refaca, puna in forma, odihni si distra si apoi printr-o alegere irationala - manipulati fiind de “abilitatile unor tepari” - ajung sa piarda toti banii in cateva momente.

   
Suntem convinsi ca ai auzit de astfel de cazuri daca nu cumva, din pacate, ai fost chiar victima unora dintre ei.
   
   

ASADAR: FII ATENT DE LA CINE CUMPERI SI

LOCUL DE UNDE CUMPERI!

   
   
Acestea FAC DIFERENTA pentru siguranta, reusita si implinirea pe care vacanta ti-o poate oferi!
   

Aceste motive au stat la baza faptului ca sute de mii de clienti au ales, din 1996 pana in prezent, sa-si mute locul de cumparare la BJR-Vacante.

Anul trecut vanzarile noastre au crescut la peste 3.2 milioane de euro.

   

Suntem membri acreditati IATA pentru vanzarea biletelor de avion a tuturor companiilor de linie si low cost din lume.

Suntem, de asemenea, acreditati de unele dintre cele mai mari sisteme IBE (Internet Booking Engine) pentru distributia online ale vacantelor si cazarilor celor mai mari touroperatori romani si europeni - toti integrati intr-un singur portal online care ofera vacanta la un click distanta.

   
   
ACUM POTI VERIFICA LINISTIT CE NU ESTE CORECT! NIMENI NU TE MAI POATE FURA! PRETURILE CELE MAI MICI LE GASESTI PE PORTALUL NOSTRU CU SIGURANTA SI GARANTAT!
   
   
Avem experienta de activitate de peste 18 ani, si avem toate garantiile de functionare necesare (Cod Unic de IdentificareLicenta de TurismBrevet de Turism), si acordam garantii de protectie clientului pentru produsele cumparate (Asigurare).
   
   
   
De asemenea de-alungul timpului am primit numeroase premii de merit in topul societatilor comerciale:
   
   
   
   
   
   
Aceste premii, documente de acreditare si asigurare ale firmei noastre, ti le punem la dispozitie (si asta ar fi bine sa ceri de la orice agentie) pentru a fi convins ca te poti bucura de siguranta cumpararii vacantei - pe care o meriti din plin - fara sa te expui vreunui risc!
   
Suntem aici sa avem cu adevarat grija de tine si pentru aceasta am pus online tot ce este necesar ca oricine sa se simta in siguranta ca poate cumpara prin noi produsele si serviciile turistice de care au nevoie.
   
Echipa BJR-Vacante!
   
 

 

Ai descoperit LOCUL unde gasesti

cele mai bune vacante si calatorii

(din Europa pentru Intreaga Lume!)

 

 
   135+ Turoperatori cu 1 Miliard+ pachete turistice;
 

 857 site-uri turistice de renume mondial integrate;

 

 550,000+ Hoteluri, 22.000 Destinatii, in 190 de Tari;

 

 700+ Companii Aeriene cu 400+ Mil. Bilete Avion;

 

 Cautare si rezervare simpla si rapida! BJR-Vacante.ro!

 

 

 Nu-ti consuma energia, nu pierde timpul, nu irosi bani.

Gaseste ce-ti doresti, Confortabil, Eficient si Rapid!

 

 

Alege preferinta ta din optiunile de mai jos pentru a beneficia de serviciile noastre exclusive si cele mai bune oferte!