GARANTIA PRETULUI MINIM
Publicat in 14.05.2014, autor:

Dorinta noastra este aceea de a oferi servicii de calitate la cel mai bun tarif de pe piata, oferind astfel satisfactie maxima clientilor nostri.

Din acest motiv va oferim “GARANTIA PRETULUI MINIM”, astfel incat sa puteti avea intotdeauna incredere ca beneficiati de cel mai bun tarif pentru vacanta aleasa. 

In situatia in care ati gasit un pret mai bun la o alta agentie de turism sau pe un alt website, in termen de 24 ore de la rezervare si plata catre BJR Vacante, va vom restitui diferenta dintre pachetul rezervat si tariful mai mic gasit, plus un voucher cadou in valoare de 20 euro care va putea fi utilizat la viitoarea rezervare, daca s-au indeplinit cumulativ urmatoarele conditii:

 

Termeni si conditii:

 1. GARANTIA PRETULUI MINIM se aplica pentru toate tarifele la toate pachetele turistice si bilete de avion oferite de BJR Vacante.

 2. GARANTIA PRETULUI MINIM se aplica doar rezervarilor care au fost confirmate si achitate (cel putin avansul minim)

 3. Trebuie contactat BJR Vacante in termen de maxim 24 ore de la rezervarea si plata (cel putin a avansului minim) pentru a-i pune la dispozitie oferta cu tarif mai mic, primita de la alta agentie in scopul verificarii ei de catre consilierii BJR Vacante.

 4. Dovada pe care trebuie sa o oferiti catre BJR Vacante este o copie a email-ului trimis de catre agentia cu tariful mai mic. Oferta primita de la alta agentie trebuie sa fi fost facuta ulterior rezervarii facute la BJR Vacante. Copia email-ului poate fi trimisa fie prin email (la adresa garantiapretuluiminim@bjr-vacante.ro), fie printata si prezentata la sediul agentiei noastre.

 5. Dovada necesara aplicarii GARANTIEI PRETULUI MINIM trebuie sa contina obligatoriu toate detaliile legate de cererea dumneavoastra: denumire pachet, nume hotel, categorie hotel, tip de masa, tip camera, tip transport, nume companie aeriana, orar de zbor, asezare persoane in camera, tip turisti (adulti, copii, infanti – in acest caz se precizeaza varsta acestora), politica de anulare aplicabila, procent de reducere (in cazul ofertelor speciale date de touroperator), taxe si suplimente, servicii incluse si neincluse, touroperatorul organizator, numele agentiei care a emis oferta. Agentia de turism care a emis oferta trebuie sa fie persoana juridica cu sediul in Romania.

 6. Oferta cu care se face comparatia trebuie sa fie disponibila pentru a putea fi rezervata la momentul verificarii si sa fie identica cu oferta rezervata la BJR. Comparatia trebuie facuta la tarifele cu toate taxele incluse in cazul pachetelor turistice si la tarifele nete (excluzand taxa de serviciu) la biletele de avion.

 7. BJR Vacante nu va verifica cererile pe care le considera (la totala discretie a companiei) tentative de frauda, erori de publicare sau alte erori.

 8. BJR Vacante nu va accepta ca dovezi “print screen-uri" ale unor tarife mai mici luate de pe alte site-uri sau ale altor dovezi ce nu pot fi verificate de consultantii BJR Vacante.

 9. GARANTIA PRETULUI MINIM nu se aplica spre exemplu unor tarife de grup, obtinute prin contracte corporative, ca urmare a unor programe de fidelizare sau ca urmare a utilizarii unor cupoane de reduceri care nu sunt disponibile publicului larg.

 10. Raspunsul BJR Vacante (de acordare a diferentei de pret) se va face in termen de 48 ore din momentul primirii notificarii din partea clientului.

 11. Voucherele cadou care au fost deja emise pentru dumneavoastra nu vor fi afectate de nici o schimbare in conditiile GARANTIEI PRETULUI MINIM.

 12. In cazul anularii rezervarii chiar daca aceasta a fost platita, GARANTIA PRETULUI MINIM nu mai este valabila.

 13. BJR Vacante isi rezervara dreptul de a schimba in orice moment conditiile GARANTIEI PRETULUI MINIM, sa o intrerupa sau sa-i limiteze aplicabilitatea catre anumiti indivizi, grupuri de indivizi, fara o notificare prealabila catre utilizatorii sau clientii BJR Vacante.

 14. GARANTIA PRETULUI MINIM este oferita in aceste conditii si inaintarea unei notificari de restituire a diferentei presupune acceptarea acestor termeni si conditii.